Online prodaja
Od
Do

Početni prihvatljivi datum polaska:

Krajnji prihvatljivi datum polaska:

Početni prihvatljivi datum povratka:

Krajnji prihvatljivi datum povratka:

Online prodaja karataKupovina karte

Prilikom kupovine karte online sistem zahtijeva unos ličnih podataka o osobi koja kupuje kartu-e. Sljedeće podatke je neophodno unijeti da bi se kupovina realizirala: ime, prezime i email.

Ukoliko želite da Vas obavijestimo o eventualnim promjenama vezanim za Vaše putovanje, molimo Vas da unesete kontakt telefon.

Također, dužni ste unijeti podatke o putnicima (ime, prezime i broj putne isprave ukoliko je korištena neka od povlastica ili ukoliko je Vaše putovanje van granica Bosne i Hercegovine).

Lični podaci se čuvaju isključivo za tehničke potrebe praćenja uplata i rezervacija, te neće biti korišteni u bilo koje druge svrhe. Ovi podaci su dostupni samo autorizovanom osoblju i neće biti stavljeni na raspolaganje trećim licima osim u slučajevima predviđenim zakonom.

Napomena: Popusti na online kupovinu karte u iznosu od 5% se obračunavaju na određenim polascima Centrotrans Eurolines za koje se u popustima nalazi izbor popusta u zavisnosti od vrste. Popusti nisu kumulativni.Preuzimanje online kupljene karte
Nakon uspješno provedene transakcije kupovine karte, na adresu Vaše elektronske pošte, koju ste unijeli prilikom popunjavanja potrebnih podataka o kupcu, doći će potvrda o kupljenoj karti.


U slučajevima kada putujete van Bosne i Hercegovine ili koristite jedan od vidova povlastica dužni ste na Autobuskoj stanici Centrotrans Eurolines ili prilikom ulaska u autobus predočiti lični dokument (pasoš ili lična karta, kao i dokument koji daje osnovu za korištenje povlastice).

Vašu kartu za putovanje možete preuzeti na Autobuskoj stanici u Sarajevu najkasnije jedan sat prije putovanja ili, ukoliko putujete iz nekog drugog grada u Bosni i Hercegovini i inostranstvu, kartu možete preuzeti od posade prilikom ulaska u autobus.Cijena karte
Autobuska karta predstavlja ugovor o prevozu između korisnika i davaoca usluge.

U cijenu online kupljene karte je uračunata:
- visina prevoznine,
- osnovno osiguranje putnika u slučaju nezgoda.

U cijenu online kupljene autobuske karte nije uračunata:
- stanična usluga koja se plaća na polaznoj autobuskoj stanici (visina stanične usluge zavisi od kategorije autobuske stanice i vrste linije)
- cijena prtljaga se plaća vozaču prilikom predavanja prtljaga.Povratne karte
Za sve povratne karte, za koje se odabere datum povratka prilikom kupovine, Centrotrans Eurolines vrši rezervaciju mjesta za povratak, a putnik je dužan istu potvrditi 24 sata prije putovanja pozivom na telefon +387 33 213 100.

Sve karte sa otvorenim datumom povratka potrebno je ovjeriti za određeni datum polaska na polaznoj ili najbližoj autobuskoj stanici.Rent-a-Bus