Online prodaja
Od
Do

Početni prihvatljivi datum polaska:

Krajnji prihvatljivi datum polaska:

Početni prihvatljivi datum povratka:

Krajnji prihvatljivi datum povratka:

Centrotrade


Osnovna djelatnost preduzeća je trgovina na veliko rezervnim dijelovima, opremom i priborom za motorna vozila, odnosno za privredni program (autobuse, kamione) iz programa vozila tipa MAN, MERCEDES, NEOPLAN, ISUZU, HYUNDAI, VOLVO, SETRA itd.

Centrotrade je preduzeće sa ograničenom odgovornošču za transportne i poslovne usluge i trgovinu koje posluje i egzistira u sistemu Centrotrans Eurolines BiH.

Pored ostalog, preduzeće se bavi nabavkom i prodajom rezervnih dijelova za mehanizaciju, radilice, radioničku opremu specifičnih alata, dodatne prateće opreme, a u domenu raspoloživih sredstava prisutna je i djelatnost nabavke rezervnih dijelova za putnički program. Centrotrade je prepoznatljiv po isporuci originalnih rezervnih dijelova, posebno iz programa: MERCEDES, MAN, NEOPLAN, ISUZU, VOLVO .

Osim navedenih programa preduzeće vrši i nabavku rezervnih dijelova iz programa RENAULT i KAROSA, kao i drugih programa koji su prisutni na BiH tržištu. Realizovanu nabavku rezervnih dijelova isporučuje po fabričkim cijenama.

Preduzeće je locirano na lokalitetu Auto-baze preduzeća Centrotrans Eurolines, u ulici Kurta Schorka broj 14 gdje ima vlastita skladišta za rezervne dijelove, za stakla (šoferšajbe svih vozila iz teretnog programa), auto guma, ulja, maziva i antifriza.

U sklopu Centroservisa egzistira i ovlašteni servis za vozila tipa MAN, NEOPLAN, ISUZU, pa je preduzeće Centrotrade generalni snadbjevač rezervnim dijelovima preduzeća Centrotrans Eurolines.

KONTAKT

Adresa:
Centrotrade d.o.o.
Kurta Schorka broj 14, 71000 Sarajevo
Tel. +387 (0)33 770 804
E-mail: info@centrotrade.ba

više manje